Jan Serneels

Manager radio rental

July 27 2020, 12:46

Met een focus op de Kenwood PKT-23E als eenvoudig, klein, betrouwbaar en leuk toestel.

Een verblijf met jonge kinderen in een vakantiepark of aan de kust kan voor de ouders een verademing maar ook een kopzorg zijn. Je wilt je kinderen de vrijheid geven om te ravotten en te spelen in speeltuinen, bossen of strand. Maar als ouder wil je natuurlijk ook een oogje in het zeil kunnen houden en af en toe kunnen checken of je kroost veilig en wel is. Dankzij een 'oeroud' technologisch hoogstandje is dat laatste een koud kunstje. Met een walkie talkie hou je op een eenvoudige manier contact en kan je op gezette tijden een stand van zaken vragen.

Bovendien vinden kinderen een walkie talkie een geweldig speeltuig. Door de eenvoudige en intuïtieve bediening zijn ze er meteen mee weg en kunnen ze erop uit trekken zonder dat mama of papa op hun vingers staan te kijken. Die kunnen dan weer met een gerust geweten een terrasje doen op de dijk of even uitrusten in het vakantiehuisje.

Onze favoriet in deze categorie van toestellen is de Kenwood PTK-23E: eenvoudig, compact en bestand tegen een stootje.
 Kenwood PKT-23E

Je kan het toestel aankopen via onze productpagina: Kenwood PKT-23E . Ben je nog niet helemaal overtuigd en wil je het toestel eerst even uitproberen ? Dan kan je het toestel via dezelfde pagina ook huren.