Jan Serneels

Manager radio rental

15 juni 2020, 17:12

Het Zilvermeer kiest voor ASP Radio Rental als langetermijnpartner voor de levering en onderhoud van zijn communicatieapparatuur.

De mensen van Zilvermeer hebben niet stilgezeten tijdens de lockdown. Wetende dat er een moment van opening zou komen waarbij de coördinatie en veiligheid des te belangrijk zou zijn, wilden ze een betrouwbaar communicatiesysteem operationeel hebben. Er werden verschillende leveranciers om een offerte gevraagd en uiteindelijk kwam ASP er als finale keuze uit.

De deadline van 8 juni als datum van heropening kwam al snel naderbij. Door een vlotte samenwerking tussen het team van het Zilvermeer en ASP kregen het communicatieplan, de samenstelling van de vloot en ondersteundende repeaters al snel vorm. Onze ervaring bij het afhandelen van de vergunningsadministratie, installatie en programmatie zorgde ervoor dat de deadline werd gehaald.

Ondertussen is de opening achter de rug en kan er in alle uithoeken van het 157 hectaren groot recreatiepark worden gecommuniceerd.

Dank aan het team van het Zilvermeer en de Provincie Antwerpen voor deze fijne opdracht.