Veelgestelde vragen

Wat houdt de dispatching service precies in?

Bij middelgrote tot grote evenementen is het aangewezen om een centraal aanspreekpunt te hebben dat alles in goede banen leidt en alle belangrijke informatie meteen aan de juiste mensen doorgeeft. Deze dispatching beheert de boodschappen en volgt ze nauw op.

Een dispatching wordt uitgerust met een basisstation dat met een externe antenne en een vaste voeding wordt uitgerust. Dit maakt dat de dispatcher een groter bereik heeft dan een gewone portofoongebruiker en zodoende boodschappen verder kan doorzenden.

Is het mogelijk om labels en badges te personaliseren?

Wanneer u materiaal huurt bij ASP zorgen wij er steeds voor dat elk toestel een eigen uniek label meekrijgt. Desgewenst vindt u hierop het logo van uw evenement, de naam van de houder en een uniek nummer. Het spreekt voor zich dat deze labels waterproof zijn.

Kan ik ook op Radio Rental beroep doen voor technische ondersteuning ter plaatse?

ASP Radio Rental levert en installeert niet alleen het benodigde materiaal maar kan ook voor technische permanentie zorgen. Een professioneel team blijft dan tijdens de volledige duur van uw evenement ter plaatse en staat in voor het correct verlopen van alle communicatie.